NewsFlow

NewsFlow

Ny produktutvikler i Thin AS

Gunnar U. Stangeland kommer fra jobben som digitalansvarlig i Nordsjø Media hvor han jobbet i og med NewsFlow i seks år.

NewsFlow
NewsFlow

Publisert:

Sist oppdatert: 09.10.2019 kl 15:19

– Etter 12 år med ulike roller i mediekonsern ser jeg fram til å bruke min kunnskap og erfaringer til å gjøre Newsflow til et enda bedre og relevant produkt. Jeg gleder meg til å møte nye aktører og være med å legge til rette for formidling av unikt lokalt innhold, sier Stangeland i en pressemelding.

Digitalansvar for ni lokalaviser

Nordsjø Media ble kjøpt opp i 2019, og de ni nettavisene Stangeland hadde digitalansvaret for inngår nå i Amedias portefølge.

De samme ni avisene (Jærbladet, Dalane-Tidende, Avisen Agder, Sandnesposten, Strandbuen, Solabladet, Gjesdalbuen, Bygdebladet og Lyngdals Avis) benyttet NewsFlow som digital publiseringsplattform fra 2013 til 2019 og har i stor grad bidratt til å utvikle og påvirke NewsFlow til det produktet det er i dag.

– Vil tilføre mye

Thins daglige leder Gunnar R. Tjomlid er godt fornøyd med å ha Stangeland som en del av teamet.

– Gunnar Stangeland er etter vår erfaring en svært dyktig, kreativ og kunnskapsrik medieperson som vil kunne tilføre svært mye til vårt lille selskap, sier Tjomlid.

Les mer på Medier24.no

Nøkkelord

Siste nytt i Thin AS Vis flere

Vi har bygget opp vårt eget nyhetsnettsted

Dette er tanken bak «nye» NewsFlow

Nå kjører newsflow.no på NewsFlow. Vi skal vise gode løsninger i praksis, teste ut ny teknologi og prøve nye måter å formidle innhold på.

Hvorfor velge NewsFlow?

Er det viktig for deg med tilgjengelighet, en intuitiv/brukervenlig løsning, forutsigbarhet på pris, fleksibilitet, kompabilitet, videreutvikling og kjærlighet til produktet?

Drift og teknisk

Vi utvikler nye løsninger og funksjonalitet for deg på forespørsel, til rimelige priser og rask levering. NewsFlow utvikles sammen med våre kunder - dere vet hva best hva dere ønsker og trenger!