NewsFlow

NewsFlow

Vi har bygget opp vårt eget nyhetsnettsted

Nå kjører newsflow.no på NewsFlow. Vi skal vise gode løsninger i praksis, teste ut ny teknologi og prøve nye måter å formidle innhold på.

NewsFlow
NewsFlow

Publisert:

Sist oppdatert: 16.10.2019 kl 14:15

Ca. 11 år etter at vi i Thin bygde den første versjonen av NewsFlow for å tilrettelegge digitalt for små og store nyhetspublisister, har vi nå omsider bygget opp vårt eget nyhetsnettsted. På publiseringsløsningen NewsFlow for nettstedet newsflow.no.

Dette har vi gjort av flere grunner. Den viktigste er for å vise fram hvordan NewsFlow kan brukes og hvilke funksjoner og muligheter som finnes.

Vi ønsker alltid å kunne tilby ny teknologi og nye newsflow.no vil også være en arena for å teste ut nye måter å formidle innhold på og nye annonseformat.

Vi er opptatt av at kundenes unike innhold og nyheter skal kunne formidles raskt og effektivt. Det skal være enkelt og intuitivt å publisere innhold i Newsflow.

Levende nettsted

Newsflow.no skal også være et levende nettsted der våre kunder finner informasjon om NewsFlow, om nye muligheter og gode eksempler hvordan man kan få mest mulig ut av løsningen.
Periodevis vil vi ha fokus på utvalgte tilleggsprodukt, tjenester og moduler.

Gode løsninger

Vi setter stor pris på kundene våre og hyller gode, kreative og effektive måter å bruke NewsFlow på. Disse gode løsningene og initiativene vil vi trekke fram og presentere på newsflow.no.

Nyheter fra mediabransjen

I kryssfronting-modulen vil vi forsøke å fronte relevant innhold fra media og teknologibransjen. Vi tester også ut øvrige løsninger for RSS-feeds og integrasjon av tredjepartsinnhold.

Nøkkelord

Siste nytt i Thin AS Vis flere

Starte nettavis?

Thin har verktøyene og kompetansen du trenger for å starte ditt eget nettsted for nyhetsinnhold.

Ny produktutvikler i Thin AS

Ny produktutvikler i Thin AS

Gunnar U. Stangeland kommer fra jobben som digitalansvarlig i Nordsjø Media hvor han jobbet i og med NewsFlow i seks år.

Drift og teknisk

Vi utvikler nye løsninger og funksjonalitet for deg på forespørsel, til rimelige priser og rask levering. NewsFlow utvikles sammen med våre kunder - dere vet hva best hva dere ønsker og trenger!

Siste med #NewsFlowVis flere

Fjell-Ljom satser digitalt med NewsFlow

Fjell-Ljom satser digitalt med NewsFlow

Fjell-Ljom er foreløpig siste skudd på stammen av lokalaviser som bruker NewsFlow som publiseringsplattform.

Publiser rett fra mobilen!

Publiser rett fra mobilen!

Du trenger kun en mobiltelefon for å publisere tekst, bilder og video i Newsflow.

Hva skiller NewsFlow fra Wordpress?

Hva skiller NewsFlow fra Wordpress?

Wordpress er et fantastisk, gratis publiseringsverktøy. Profesjonell bruk krever imidlertid sitt i form av teknisk kompetanse; tilleggsfunksjonalitet for profesjonell nyhetspublisering er ikke nødvendigvis gratis.